Westharz 25.03.2016 – BEDST I RACEN

Kickie var for første gang med på udstilling i Tyskland, hvor hun skulle debutere i Juniorklasse, og det må siges, hun gjorde det med bravour! Hun vandt Juniorklassen, V1, KSA-J- VDH-J, ISPU-J, blev også BEDSTE UNGHUND Sort/Sølv  og Niedersachsen- Jugendsieger. Kicki skulle så, som vinder af sin klasse, i konkurrence med de tæver, som havde vundet deres klasse. Kickie viste sig fint og blev BEDSTE TÆVE. Så skulle både Zippo og Kickie i ringen og konkurrere om Bedst I Racen, og Mette Riisberg var så sød at vise Zippo. Det var super spændende, men efter mange overvejelser besluttede vores dommer Miroslav Zidar at placere Kickie som BEDST I RACEN. Fantastisk! Zippo og Kickie var også tilmeldt både Parklasse og Opdrætsklasse (Se Zippos side) og mine små AQUI’er blev BEST IN SHOW PAR og BEST IN SHOW OPDRÆTSKLASSE. Men her sluttede det ikke, for KICKIE blev BEST IN SHOW JUNIOR. Jeg er ganske overvældet og mega stolt og glad over mine hundes fantastiske resultater. Tak til mine rejsekammerater og alle de, der heppede på os

IMG_3616

Zippo og Kickie - min parklasse

Zippo og Kickie – min parklasse