Westharz 25.03.2016

Jeg kørte, sammen med Mette Riisberg, Camilla Nilsson samt Susanne og Poul Mogensenog  til Ortsgruppe-udstilling i Westharz for at udstille Aqui Happy Hiking – ZIPPO – og AQUI I’m Icing On The Cake – KICKIE (se Kickies side). Som dommere var ægteparret Zidar inviteret, og det var Miroslav Zidar, der dømte dværgschnauzerne. Zippo stillede i åben klasse og fik V1, KSA, Cert PSK, Cert VDH, ISPU cert, blev BEDSTE HAN og NIEDERSACHSEN-SIEGER. 

Zippo og Kickie var også tilmeldt i parklasse, noget vi aldrig før havde prøvet. Her var det Zeljka Fon Zidar, der skulle dømme. Heldigvis gik det, og vi blev BEST IN SHOW PAR. Aqui I’m Happy Too – WHISKEY – ejet af Anja Leupold, blev også udstillet (V2)  og takket være Anja og Whiskey,  kunne jeg også stillle en opdrætsklasse,  som blev BEST IN SHOW  (Dommer Miroslav Zidar). Det er en helt ubeskrivelig oplevelse, og det var hele turen værd. Tusind tak til mine rejsekammerater samt Kitte og Jakob Tveen for super dejligt selskab og support og ikke mindst Champagne

Zippo og Kickie - min parklasse

Zippo og Kickie – min parklasse