Bakkeskue i fuld sol

Kristi Himmelfarts dag fen 5. maj bød på fuld sol, og så er det jo super dejligt at være i skoven. Kreds 1 havde traditionen tro inviteret til Bakkeskue, og som sædvanligt var det et dejligt arrangement.  Kickie var tilmeldt i juniorklasse, da hun kun lige er fyldt 1 år. Hun klarede sig super flot og blev BEDST I RACEN . Vi havde den glæde, at flere af vores hvalpekøbere og venner kom og heppede. Efterfølgende spiste vi alle frokost på restaurant Skovly, hvorfra vi kunne side og nyde de mange fine hunde, der blev vist i de afsluttende konkurrencen. Desværre blev Kickie ikke placeret her, hun var simpelthen for træt til at vise sig pænt! Men bedst af alt – vi havde en super fantastisk dag.

Dommer Lisbeth Tamsing tjekker Kickies tænder

Dommer Lisbeth Tamsing tjekker Kickies tænder