3-dages udstilling i Vejen i sol og varme

Torsdag eftermiddag ankom Kickie, jeg og vores svenske venner til vores super dejlige bed & breakfast hos Vibeke og Tim, hvor vi blev varmt modtaget. Vi hyggede os om aftenen med champagne, medbragt mad og diverse drikkevarer. Kickie og jeg var faktisk kun med for hyggen og det gode selskabs skyld, men jeg valgte at stille Kickie selvom hun ikke kunne bruge noget – hun er 13 mdr og har  allerede 3 certifikater. Vores dommer fredag den 10. juni var Jens Ramsing, Dk. Kickie stillede i juniorklassen sammen med 4 andre juniorer, og dommeren valgte at placere hende Excl 1.1 med CK, SOM DEN ENESTE, og i Bedst i Køn  blev hun nr 3 med r.certifikat. Vi var glade og tilfredse??. Lørdag og søndag heppede vi på vennerne samt fotograferede. Det var en fantastisk dejlig forlænget weekend. Tusind tak for nogle dejlige dage i super godt selskab med Camilla Nilsson, Charlotte Orre, Carola Håkonsson og en masse glade dværgschnauzer-ejere. Tillykke med Jeres hundes flotte resultater.