Erfurt: 2 x udstilling og 2 x BEDST I RACEN


Fredag morgen den  17. juni stod  John og jeg rigtig tidligt op. Vi skulle på dobbelt udstilling i Erfurt og havde bestilt færgeoverfart fra Gedser kl 7.00. Turen gik super fint, og vi ankom til vores hotel sidst på eftermiddagen. Det var kun Kickie, der skulle udstilles, men Zippo var med for at heppe – det samme var min mand John. Lørdag skulle vi igen tidligt op, for Kickie skulle jo gøres rigtig fin. På udstillingen mødtes vi med Anja Leupold, som ejer Kickies bror Whiskey – AQUI I’M HAPPY TOO. Hundene stillede i Juniorklasse og det gik super fint. Begge fik V1 og Kickie blev desuden BEDST I RACEN JUNIOR og senere BEDST I RACEN. Dommer Astrid Schön, Tyskland. Søndag var det en International udstilling med en hollandsk dommer Mrs Anita Roskam-Van Bergen. Whiskey og Kickie fik V1 og Kickie blev BEDST I RACEN JUNIOR og også BEDST I RACEN. Begge juniorer fik også en fin ny titel – LANDESJUGENDSIEGER THÜRINGEN og Whiskey blev også, som søster KIckie, VDH JUGEND CHAMPION. Som opdrætter kan man kun være stolt af de flotte resultater. Tusind tak til Anja, som har lyst til at udstille smukke Whiskey. Mandag satte vi kurs mod Dk, og vel hjemme igen kan vi glæde os over de helt fantastiske resultater???