Rotterdam 03+04.09.2016

Allerede torsdag ved middagstid  kørte Susanne og jeg mod Rotterdam, hvor vi skulle på dobbeltudstilling. Jeg havde tilmeldt både Zippo og Kickie. Det var rigtig spændende, for det var Kickies første udstilling i Holland, Zippo havde allerede vundet 2 hollandske certifikater sidste år, så han manglede stadig 2 for at kunne blive hollandsk champion. Desuden kunne han blive International champion, hvis han var så heldig at vinde CACIB. Vi ankom til hallen i god tid og vores  hollandske hundevenner

havde fundet en fin plads, hvor vi kunne være. Kickie stillede i mellemklasse, som hun vandt. Dommer Kari Järvinen, Finland placerede hende som 2. BEDSTE TÆVE med RES.CAC og CACIB. Søndag var det en dommer fra Polen, Janus Opara, der dømte vores racer. Kickie fik Excellent igen med RES.CAC og CACIB. Kickie viste sig rigtig fint, og jeg var glad for hendes 2 x CACIB. Tak Susanne og din lille sorte Erik for super dejligt selskab og mange grin.