Whoopie og Satchmos hvalpe M-kuld

Whoopie nedkom den 10. februar med 4 tæver. Kl 11.40 kom den første tæve 237 g  (Rødt bånd) kl.12.40 kom tæve 238 g (Gult bånd) og kl 15.20 kom tæve 260 g ( Intet bånd).Tina var også denne gang med til fødslen, og vi var begge enige om, at der ikke var flere hvalpe. Jeg gik i seng ved 22-tiden. Kl 23.40 kaldte John på mig, det var noget galt i Whoopies kasse. Øh, what!!!! I et hjørne lå en nydelig tævehvalp, lige født, pænt udpakket med en vægt på 191 g (Grønt bånd). Tænk at hun stadig var levende og kvik efter så mange timer. Utroligt??. Den stolte far til de 4 tæver er INTCH-ATCH-DCH-VDHCH-DKCH-KLBCH-Zagrebwinner-Klubvinder Tetu Save It For Me Satchmo. Han blev valgt som partner til Whoopies sidste kuld, for bag ham ligger en stor del af  mine gamle hunde, og de linjer vil jeg gerne videreføre. ?. De 4 tæver har fået en søster, for den lille tæve i Divas kuld er flyttet ind, og det går

Uge 1